AĞRI / PATNOS - İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atatürk Mahallesi Atatürk Bulvarı Subay Lojmanları Karşısı Patnos/AĞRI
Vizyon
Okulumuzun, tüm çalışanlarıyla birlikte Ülkemizin ve ilimizin ihtiyaç duyduğu öncelikle ülkemizi seven, çevresiyle ve kendisi ile barışık, meslek alanında kendini iyi yetiştirmiş, bu okulu mezunu olmakla gurur duyan, çalışkan, ahlaklı, iyi insan, iyi vatandaş, iyi bir meslek elemanı yetiştirip, yörenin ve ülkenin önde gelen örnek okullarından biri olmaktır.
Misyon
Anayasamızda ve milli eğitim Temel kanunda ifadesini bulan; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini ve milletini seven, demokrasiye inanmış, insan haklarına ve çevresine saygılı, hoşgörülü, çağın teknolojik bilgileri ile donatılmış, gelişim ve değişime açık, üretken, akılcı, mesleğini seven ve bilgiye ulaşmak için çaba sarfeden bir yandan ülkemizin ve yöremizin ihtiyaç duyduğu iyi yetişmiş kalifiye teknik elemanları yetiştirirken diğer yandan başarılı öğrencileri yüksek öğrenime hazırlayan, tüm yönetici, öğretmen çalışan, veli, öğrenci, mezunları ve çevresiyle diyalogu ilke edinmeyi hedefleyen okuluz.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
BAŞLAMA SAATİ:08:00 BİTİŞ SAATİ :16:15
kalorifer
Servis Bilgisi
Yurtta kalan kız öğrencilerimiz ve köylerden gelen öğrencilerimiz taşımalı sistem ile okula gelmektedir.
Okul ilçe merkezindedir.
Sınavsız
Öğrencilerimiz sınavsız geçiş haklarını kullanmışlardır.