AĞRI / PATNOS - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Şerife Gül TERLEMEZ 9. sınıflarımız için seçecekleri Dal seçimi için bigilendirme semineri yapılmıştır.

Mrt

Genç A Kızlar İl Güreş Şampiyonasında okulumuzu temsil eden CEREN IŞIK 1. olmuştur. Madalyası okul müdürümüz MESUT ÇELİK tarafından törende takdim edilmiştir.

25 Martt'a yapılacak Türkiye Şampiyonasında öğrencimize başarılar dileriz.

Mrt

12 Mart   İstikalal Marşı'nın Kabulü Kutlama Programı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile kutlandı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimiz ile programdan sorumlu NURDAN ERDOĞAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kız öğrenci pansiyonumuzda Berat Kandili dolayısıyla Kuran tilaveti ve sohbet gerçekleştirildi.

Mrt

MART AYI DEĞERLERİMİZ "EMPATİ"

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem veli toplantısı bu pazar günü saat 10.00' da okulumuzun konferans salonunda yapılmıştır. Toplantıda velilere, öğrenci başarı durumu, devamsızlık ve okul disiplin kurallarıyla ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca sınıf rehber öğretmenlerimiz velilerle bireysel görüşmeler yaparak öğrenci başarısını artırıcı tavsiyelerde bulunmuştur.

Ekm

Okul Müdürü Mesut ÇELİK 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği kapsamında ilçemizde Kros yarışı düzenlenmiştir. Okulumuzun Genç B kategorisinde yarışan erkek ögrencilermiz turnuvayı 1. olarak tamamlamışlardır. Okulumuzun Genç B kategorisindeki kız öğrencilerimiz ise turnuvayı 3. olarak tamamlamışlardır. Genç A Kategorisinde Medine Oğraş bireysel yarışmada da 3. olarak turnuvayı sonlandırmıştır.

Genç B Erkek takımı Fettullah Barış, Uğur Uçar, Muhammet Kartal, Umut Kadan

Genç B Kız Takımı Elvan Kaya, Semra Cangir, Sema Cangır,

Ekm

Ağrı il milli eğitim tarafından yürütülen 'Bir Çayınızı İçeriz' projesi kapsamında öğretmenlerimiz veli ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Bu ziyaretteki hedef noktası veli-öğretmen, veli-öğrenci ve öğretmen-öğrenci arasındaki iletişimi kuvvetlendirerek öğrencinin okul başarısını artırmaktır.