AĞRI / PATNOS - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

2021-2022  Eğitim-Öğretim yılının sonuna yaklaşırken okulumuzdan mezun olacak 12. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.Mezun olan öğrencilerin yürüyüşü ardından kep atma etkinliği ve müzik eşliğinde törenimiz sonlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Mezun olan öğrencilerimize hayatta başarılar dileriz.

May

Beden eğitimi öğretmenimiz tarafından düzenlenen sınıflar arası halı saha futbol turnuvasında 14 sınıf katılmış olup turnuva sonucunda finale 11/C ve 10/H sınıfları kalmıştır. Final müsabakasında 11-6 skor üstünlüğü 11/C sınıfı turnuvayı 1. olarak tamamlamıştır.

May

Okulumuz 10-C ve 10-F sınıfı öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı zümresi öğretmenlerimizin desteği ile edebiyatımızda ilk modern tiyatro örneği olan "Şair Evlenmesi"ni sahnelediler. Öğrencilerimizi ve emek veren Türk Dili ve Edebiyatı zümresi öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nurdan Erdoğan'a verdiği emekler ve üstün gayretinden dolayı okul idaresi tarafından plaket taktim edilmiştir.

May

18 Mayıs Çarşamba günü okulumuzda Atatürk'ü anma ve genclik ve spor bayramı kutlamaları törenimiz ile gerçekleşti. 19 Mayıs Perşembe günü Kaymakamlık önünde çelenk sunma ve ardından ilçe stadyumunda tüm merkez okulların katılımı ile tören gerçekleşti.

Okulumuzun düzenlediği sınıflar arası halı saha turnuvası final maçları ile tamamlanmıştır. 16 sınıfın çetin mücadelesi sonucunda; 12AC karma sınıfı 1 sırada, 10H sınıfı 2. sırada, 10A sınıfı 3. sırada dereceye girmiştir. Turnuva sonucunda madalyalar, müdür yardımcımız Mustafa Soran tarafından sınıflarımıza takdim edilmiştir.

Ekm

28 Ekim Perşembe günü okulumuzda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için tören düzenlenmiştir. 29 Ekim Cuma günü de okulumuzun müdür, müdür yardımcıları, öğretmenleri ve öğrencilerinin ilçe stadyumunun kapalı spor salonunda düzenlenen törene katılımıyla Cumhuriyet Bayramı kutlanmıştır.

Eyl

Aşağıdaki listelerde öğrencilerimizin sorumlu olduğu dersler ve sınava girecekleri tarihler mevcuttur.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI OKULUMUZDAKİ TADİLAT NEDENİYLE PATNOS - ŞEHİT POLİS TAHA YASİN BİÇER İMAM HATİP ORTAOKULUNDA EĞİTİME DEVAM EDİLECEKTİR.(15 TEMMUZ AİHL KARŞISI)

Eyl

Okulumuz İngilizce öğretmeni Pelin ATSAY'ın ortak olduğu eTwinning "PsikoMedya(PsychoMedia)" projesinin ve okulumuz Matematik öğretmeni Mehmet FİDAN'ın ortak olduğu eTwinning "Benim Ailem" projeleri kalite etiketi başvurusu başarılı bulunup okulumuza kalite etiketi kazandırmıştır. Projede emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

2. DÖNEM SINAVLARINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN TÜM KADEMELERDE UYGULANACAK YAZILI SINAV TAKVİMİDİR

LİSELERDE SINAVA GİRMEK İSTEMEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN DİLEKÇE ÖRNEĞİ

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde yapılacak sınavlara yönelik hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine bu sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulacaktır. Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerin velilerinin bu taleplerini içeren dilekçeleriyle en geç 21 Mayıs 2021 tarihine kadar eğitim kurumu müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekecektir.

DİLEKÇELERİN OKULUMUZA ELDEN VEYA FAX YOLUYLA ULAŞTIRILMASI GEREKMEKTEDİR.

OKUL FAX NO :  (472) 616 3605

Psikomedya Projesi Sona Eriyor

PsikoMedya eTwinning Projesi Yaygınlaştırma Çalıştırmalarımız

Ock

Matematik öğretmenimiz Mehmet FİDAN "Benim Ailem" adlı eTwinning projesine katılmıştır. Ergenlik döneminde çocuk ile ebeveyn arasında yaşanan problemlerin büyük çoğunluğu karşılıklı empati anlayışına sahip olmamaktan kaynaklanmaktadır. Bu sebeple bu proje de Ergen-ebeveyn ilişkisinde empati anlayışı artırmak ve farklı kültürlerde ergen-ebeveyn ilişkileri hakkında bilgi edinmek amaçlanmaktadır.