AĞRI / PATNOS - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

49. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA ÖN ELEMEYİ GEÇİP VAN BÖLGE SERGİSİNE DAVET EDİLEN VE BÖLGE ELEMELERİNDE PATNOS İLÇESİNİ TEMSİL EDEN PROJEMİZ VE PROJE EKİBİMİZİ TÜM OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERİNCE KUTLARIZ. İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİMİZ SERAP İNAN BÖLGE 2. Sİ OLMUŞTUR. OKUL MÜDÜRÜ MEHMET ALİ ALACA EMEĞİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDER VE KURUMUMUZUN BAŞARILARININ DEVAM EDECEĞİNE OLAN İNANCINI BİR KEZ DAHA VURGULAR.

Şbt

Pansiyon Kariyer Günleri Etkinliği adı altında gerçekleştirilen etkinliğimize İlçe İmamlarımızdan Yusuf SAĞLAM katılmıştır. Yusuf SAĞLAM ´İyi İnsan, İyi Ahlak´ konusuna değinmiştir. Hoş sohbeti ve katılımı için kendilerine teşekkür ederiz. Programımıza Pansiyon Müdür Yardımcımız Tuğba HAŞİMLER ve Okul Müdürümüz Mehmet Ali ALACA da katılmıştır.

Şbt

Kariyer Günleri programı kapsamında Hacı Yusuf Dönmez Kız Öğrenci Pansiyonunda yapılan etkinliğimize Müftülük biriminden Reyhan DİLMAÇ katılmıştır. Öğrencilerimizle ´Temizliğin Önemi´ üzerine verimli bir sohbet yapılmıştır.

Şbt

Kariyer Günleri kapsamında yapılan etkinlikler çerçevesinde Patnos Alpaslan Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Murat ASLAN Pansiyonumuzda ´Erdemli İnsan´ konulu sohbetiyle öğrencilerimizle birlikte güzel vakit geçirmiştir. Katkılarından dolayı Murat ASLAN´a teşekkürlerimizi sunarız. Etkinliğimize 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü M. Vefa ARİKAN ve Şube Müdürümüz Mehmet Akif DADAŞ katılmıştır.

Şbt

Okulumuzun düzenlediği Verem Savaş Haftası ile ilgili etkinlik Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirilmiştir.

Şbt

İlçemizde yapılan Kros Yarışmasında okulumuz İlçe 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Şbt

Pansiyonda kalan öğrencilerimizi Pansiyon Müdür Yardımcısı Tuğba HAŞİMLER koordinesinde çay saatinde ziyaret ederek denetlemede bulunduk.

Şbt

Andaçlı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Lise tanıtımı kapsamında okulumuzu ziyaret etmiştir. Okulumuz olarak öğrencilere kitap hediye ettik.

Şbt

18.02.2018 tarihinde SRC Sınavı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Şbt

10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni okulumuzda gerçekleştirilmiş ve panolar İngilizce olarak öğrencilerimiz tarafından düzenlenmiştir.

Şbt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemiz okullarıyla coşkuyla kutlanmıştır.

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Tuğba HAŞİMLER´in başlattığı kampanya ile Türkiye´nin çeşitli şehirlerinden roman ve test kitabı olmak üzere toplam 1200 adet kitap toplanmıştır. Romanlar okul kütüphanemize yerleştirilmiş, test kitapları da öğrencilere dağıtılmıştır. Katkılarından dolayı tüm gönüllülere teşekkür ederiz.