AĞRI / PATNOS - İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ağrı'da yeni tip koronavirüs tedbirleri

kapsamında kamu kurum ve

kuruluşları ile OKULLARDA DA

HES kodu alma zorunluluğu getirildi.

Ekm

Aşağıdaki belirtilen dosyalarda öğrenci ve veli bilgilendirme rehberleri olup ayrıca el hijyeni ile ilgili de bilgilendirme yapılmıştır.

Eyl

Covid-19 nedeniyle öğrencilerimiz ile yüz yüze eğitim başlayana kadar eğitim sürekliliği sağlamak amacıyla Eba uygulamasından derslerimize başladık.

Eyl

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Sorumluluk sınavlarımız alınan tedbirler ile yapılmaktadır.Sınava giren ve girecek olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Öğretmenlerimizin gözetiminde 24.12.2019 Salı günü Türk Dili ve Edebiyat sınavı, 26.12.2019 Perşembe günüde Matematik Ağrı il geneli ortak  sınavları yapıldı.

Ara

Patnos İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde eğitim gören öğrencilerin aile özlemini bir nebze hafifletmek ve yoğun ders temposunun stresinden uzaklaştırmak adına, Patnos İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdiremiz Emine Önal tarafından Moral gecesi düzenlendi.

Geceye Kaymakam Enver Özderin, Milli Eğitim Müdürü Yakup Taşdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Umaç öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Geceye Söylediği parçalarla renk katan Öğretmenlerin kurduğu ekip  öğrencilere keyifli anlar yaşattı  Moral Gecesinde konuşan Kaymakam Enver Özderin , Bu tür etkinliklerin öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırdığına vurgu yaparak, eğitim görmek adına aile özlemi çeken gençlerimizin her zaman yanında olduklarını belirtti ve Etkinliği düzenleyen okul müdiremiz Emine Önal  ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Okul Müdüremiz Emine Önal, ''Okulumuzun  öğretmenlerine  ve öğrencilerine  sürpriz bir moral gecesi düzenledik. Okulun öğrencilerinin başarılarından dolayı öğretmenleriyle birlikte yemekte buluşarak moral ve motivasyon yükseltmek istedik.  Ayrıca Öğrencileri okula teşvik etmek amacıyla başarılı olan öğrencilere jest yaptık.''  şeklinde  dile getirdi.

26/11/2019

Nis

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında 12/C sınıfı Şampiyon olmuştur

Nis

HACI YUSUF DÖNMEZ PANSİYON KÜLTÜREL FAALİYETLERİ KAPSAMINDA METEM MÜDÜRÜ MEHMET KARATAŞ PANSİYONUMUZDA YATILI ÖĞRENCİLERLE " ÖZGÜRLÜKLERİMİZ VE SINIRLILIKLARIMIZ NELERDİR" KONUSUYLA İLGİLİ SOHBET TOPLANTISI YAPILDI. SOHBETE OKUL MÜDÜRÜ MEHMET ALİ ALACA, MÜDÜR BAŞYARDIMCISI CEVAHİR SELÇUK VE PANSİYON MÜDÜR YARDIMCISI TUĞBA HAŞİMLER KATILMIŞTIR.

Nis

ONU EN İYİ KİM ANLATIR YARIŞMASI PATNOS İLÇE FİNALİ 17.04.2018 TARİHİNDE SAAT 09.30 DA İLÇEMİZ ŞEHİT ASTSUBAY ÖMER HALİSDEMİR KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILMIŞTIR. İLÇE FİNAL ELEMELERİNE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAKUP TURAN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TALAT TOY VE SAİR İLÇE YETKİLİLERİ KATILMIŞTIR. PATNOS İLÇE FİNALİNDE OKULUMUZ İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ ESRA YALÇIN İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZ ESRA YALÇIN AĞRIDA YAPILACAK OLAN AĞRI İL FİNALİNDE PATNOS İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEKTİR. BAŞTA OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET ALİ ALACA OLMAK ÜZERE DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ DKAB ÖĞRETMENİ SAİT BAYRAKTAR İLE İLÇE BİRİNCİSİ ÖĞRENCİMİZ ESRA YALÇIN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE İBN-İ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AİLESİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.

PATNOS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SAYFASINDAN HABERİN TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ

AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SAYFASINDAN HABERİN TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

ESKİKONAK KÖYÜ ORTAOKULU OKUL ZİYARETLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZU ZİYARET ETMİŞTİR.