AĞRI / PATNOS - İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda yangın tatbikatı yapılmıştır.Tatbikatta senaryo gereği okulun bahçesinde yakılan ateş sonrasında okulun yangın alarmlarının çalınması ile öğrenciler ve okulda bulunan çalışanlar okuldan kontrollü bir şekilde tahliye edilerek okul bahçelesinde belirlenen güvenli alana alındı. Yapılan tahliyeler sonrasında bahçede yakılan ateşleşe müdahale edildi. Tatbikatın planlamasında emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Enes Fırat BAYRAK'a teşekür ederiz.

Mrt

1-20 şubat 2024 tarihlerinde yürütülen  " İYİLLİK KUMBARASI" projesi kapsamında okulumuz Hacı Yusuf Dönmez kız pansiyonuna 287 adet soru bankası ve dünya klasiklerinden oluşan kitap seti gönderilmiştir. proje için Okul Müdürümüz MESUT ÇELİK ve Pansiyon Müdür Yardımcımız PINAR SEVGİLOĞLU'na, çalışmaları ve nakliyesi için Matematik Öğretmenimiz NURİ ESİN ve Edebiyat Öğretmenimiz İLKAY GÜNEŞ'e kitapların kayıt işlemlerini yapan MERVE ARSLANOĞLU ve EBRU TUCU hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekür ederiz, öğrencilerimize başaraılar dilleriz.

Ara

İbn-i Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi kız futsal takımı ilçede 3.olarak okulumuz spor başarılarına bir yenisini  daha ekledi.Turnuva boyunca öğrencilerimizi yanlız bırakmayıp destekleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. bu başarıda emeği geçen öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi öğretmeni Enes Fırat BAYRAK'ı tebrik ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması  Patnos 15 Temmuz  Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda okululumuzun düzenlediği program ile kutlandı. Açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mansur VURAL yaptı. Emekli öğretmenler adına konuşmayı emekli öğretmen Mehmet ÇETİNKAYA yaptı. Aday öğretmenlerin yemin töreninden önce aday öğretmenler adına konuşma okulumuz matematik öğretmenlerinden Nuri ESİN trafından yapıldı. Okulumuz öğretmenlerinden  Merve YAVİLİOĞLU’nun hazırladığı benim öğretmenim bir başkadır videosu ile Merve ŞAHİN’in hazırladığı Patnos'ta çeşitli kurumlardaki idarecilerin aday öğretmenlerimize tavsilerinden oluşan video büyük ilgi gördü.

Okulumuz öğretmenlerinden Nurdan ERDOĞAN ve okulumuz öğrencisi Ufuk Deniz ÇELİK beraber hazırlamış oldukları tek kişilik tiyatro oyunu ile izleyenlere büyük bir keyif verdi.  Okulumuz öğretmenlerinin hazırladığı orotoryo gösterisi sergilendi.

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Enes Fırat BAYRAK yönetiminde öğrenciler halk oyunları gösterilerini icra etti. Okulumuz öğretmenlerinin katkıları ile hazırlanan program protokolün ve tüm seyircilerin beğenisini kazandı.

İBN-İ SİNA MTAL Rehberlik Servisi velilere üst öğrenim kurumlarına geçiş sınavları ile iligili bilgilendirme kitapçığı hazırlamıştır.

Okulumuz öğrencilerindene CEREN IŞIK güreş alanında yeni bir başarı daha kazandı. Ağrı ilinde okullar arası yapılana Güreş Turnuvasında il birincisi olmuştur. öğrencimizi tebrik eder hayatının her alanında başarılarının devamının dileriz.

okulumuz öğretmenlerinden Ebru TUCU ve Nurdan ERDOĞAN tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı  yapıldı. programa tüm öğretmen ve öğrencilerimiz katılımı sağlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılı büyük bir çoşku ile kutlandı.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Şerife Gül TERLEMEZ 9. sınıflarımız için seçecekleri Dal seçimi için bigilendirme semineri yapılmıştır.